Laminaat in Achterveld

In Achterveld een laminaatvloer kopen tegen een spotprijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u in Achterveld even gaat zoeken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Als u bij ons in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaatvloer. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Achterveld een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Achterveld Laminaat uitkiezen

We hebben een scala aan laminaat van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Achterveld. Kom naar de grootste laminaat fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wilt u een laminaat dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Achterveld.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar Achterveld

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct leverbaar. Bij Bebo Parket kan dat altijd. Maar we bezorgen ook elke dag in Achterveld. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaat in Achterveld. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Achterveld

Wij leggen in Achterveld onze laminaat vloeren. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Achterveld.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Achterveld

Als u goedkoop uit wilt komen met uw laminaat hebben wij de oplossing hiervoor. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat mogelijkheden

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Laminaatvloer online bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaatvloer bestellen met alle toebehoren erbij. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Vloer laten versturen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaatvloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaatvloer..

Zelf een laminaat vloer leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat zelf te leggen. Het leggen van laminaat vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Zelf plinten plaatsen

Wilt u de vloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laat uw laminaat leggen

Wanneer u niet in staat bent om een laminaatvloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaatvloer.

Laminaat vloer netjes houden

Een laminaatvloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de laminaatvloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de laminaatvloer trekt. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaatvloer. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat.