Laminaat in Amstelhoek

Komt u uit Amstelhoek en bent u op zoek naar een laminaatvloer voor een lage prijs? Stop met zoeken. Beboparket heeft de goedkoopste laminaatvloeren van Nederland. Wanneer u in Amstelhoek even goed gaat rondkijken naar laminaatvloeren of een pvc vloer of houten parketvloer dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Amstelhoek kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Amstelhoek uitzoeken

Bij Bebo Laminaat vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Amstelhoek. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaatvloer makkelijk bestellen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Alle soorten laminaat die u in Amstelhoek kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten versturen naar Amstelhoek

Laminaat gekocht en direct meenemen? Bij Bebo Parket 2 minuten levertijd. Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct leverbaar. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Ook bezorgen wij in Amstelhoek. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaatvloer in Amstelhoek af. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Amstelhoek Laminaat leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Amstelhoek bij u thuis! Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Amstelhoek

Als u goedkoop uit wilt komen met uw vloer hebben wij de oplossing hiervoor. De mooiste vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuze

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaat vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Vloer bij Beboparket bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Wij bezorgen de complete laminaatvloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Bestellen vloer

De levering van uw vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de vloer af te leveren in Amstelhoek. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van laminaat is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat vloer laten leggen

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaatvloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Onderhoud laminaat vloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de vloer. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.