Laminaat in Austerlitz

In Austerlitz een laminaat vloer kopen voor de laagste prijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Austerlitz even goed gaat rondkijken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Als u bij Bebo Laminaat in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Austerlitz, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Austerlitz

Bij Beboparket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Austerlitz. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Austerlitz

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Austerlitz aan huis geleverd krijgen?

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Alle vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. U slaat bij Beboparket de plank nooit mis. Maar we bezorgen ook in Austerlitz. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Austerlitz. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaatvloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij leggen in Austerlitz onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Als u goedkoop uit wilt komen met uw laminaatvloer hebben wij de oplossing hiervoor. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat uitkiezen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaatvloer test leggen in uw eigen huis. Daarmee voorkomt u dat de laminaatvloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Laminaat vloer bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaatvloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de vloer af te leveren in Austerlitz. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaat vloer zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaat vloer zelf leggen. Het leggen van laminaat vloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat vloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Om uw laminaat vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laat uw laminaat leggen

Wanneer u niet in staat bent om een laminaatvloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud van laminaat

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.