Laminaat Baambrugge

In Baambrugge een vloer kopen voor de laagste prijs? Dan slaagt u zeker bij Bebo Parket. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Baambrugge als je daar rondkijkt. Bij Bebo Parket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Baambrugge veel moet betalen voor deze vloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Baambrugge uitkiezen

Bij Bebo Parket vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Het uitzoeken van een vloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Baambrugge. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Nu uw laminaat in Baambrugge laten bezorgen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Dit kan bij Beboparket, geen probleem! Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U slaat bij Beboparket altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in Baambrugge is ook geen enkel probleem. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Baambrugge. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Baambrugge

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Baambrugge dat is geen probleem voor ons. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vloer vakkundig wordt gelegd. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Baambrugge Laminaat kopen

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. De mooiste vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat mogelijkheden

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaatvloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaatvloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaat vloer bij ons bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de vloer bestellen met alle toebehoren erbij. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Vloer laten versturen

De bezorging van uw nieuwe laminaatvloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. Één uur voor levering belt de bezorger van het laminaattransport u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Een laminaat zelf leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste vloer. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plinten van laminaat plaatsen

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaat vloer netjes houden

laminaat kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een vloer.