Baarn Laminaat

In Baarn een vloer kopen voor een lage prijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Baarn even gaat kijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Bij ons in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Baarn veel duurder uit bent. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Baarn kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Baarn uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Laminaat voor een betere prijs dan in Baarn. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Baarn. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Baarn

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Beboparket is dat geen enkel probleem. Alle laminaat vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. U slaat bij Beboparket de plank nooit mis. Onze vloeren in Baarn bezorgen. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaatvloer in Baarn af. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Baarn

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Baarn bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Baarn.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies en koop uw laminaat vloer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. Daarmee voorkomt u dat de vloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Laminaat vloer bij Bebo Parket bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat vloer bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Vloer laten versturen

De levering van uw vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. Één uur voor levering belt de bezorger van het laminaattransport u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Een laminaat zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van laminaat is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Bijpassende plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw vloer tot zijn recht wilt laten komen. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alle plinten zijn geplaatst en ook de drempels bij deuren zijn gezet heeft u een prachtig plaatje gecreëerd.

Laminaat vloer laten leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat vloer.

Laminaatvloeren onderhoud

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaatvloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaatvloer.