Laminaat Benschop

In Benschop een laminaat kopen voor een lage prijs? Dan bent u bij Beboparket op de juiste plek. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Benschop als je daar rondkijkt. Bij Beboparket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Benschop veel moet betalen voor deze vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Benschop, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Benschop Laminaat uitzoeken

Bij Beboparket vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden vele bekende merken laminaat vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Benschop

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Benschop

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Bebo Parket is het geen probleem. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U vraagt nooit mis. Ook bezorgen wij in Benschop. Met onze eigen wagens leveren wij uw vloer in Benschop af. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw vloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Benschop leggen

Wij helpen u graag om een uw laminaatvloer te leggen in Benschop. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaatvloer vakkundig wordt gelegd. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Nieuw laminaat kiezen

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test laminaat te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaatvloer bij ons bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bij ons laminaatvloer bestellen

De bezorging van de vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Benschop op. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaat zelf leggen. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Zelf plinten plaatsen

Om uw laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat legservice

Wanneer u niet in staat bent om een vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud van laminaat vloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat vloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een laminaat vloer.