Bilthoven Laminaat

Goedkoop laminaat vloer in Bilthoven kopen. Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Wanneer u in Bilthoven even gaat rondkijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij Bebo Parket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Bilthoven veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Bilthoven, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Bilthoven uitzoeken

We hebben een scala aan laminaat vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Bilthoven. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaat vloeren veel goedkoper aan dan in Bilthoven.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Bilthoven

Laminaat gekocht en direct meenemen? Bij Beboparket is het geen probleem. Stapels hoog laminaat, pallets vol in onze fabrieks in Vriezenveen. Wij hebben voor een ieders wat wils! Ook bezorgen wij in Bilthoven. Met eigen transport wordt uw laminaatvloer met zorg geleverd. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Bilthoven leggen

Wij leggen in Bilthoven onze laminaat vloeren. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat? Dan hebben wij de oplossing. De mooiste laminaat aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Een laminaat vloer kiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de vloer test leggen in uw eigen huis. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Laminaat vloer bij Bebo Laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de vloer bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat bij u voor de deur staat in Bilthoven op. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Laminaat zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van laminaat vloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat vloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Om uw laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat legservice

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat vloer.

Onderhoud voor laminaatvloer

laminaat vloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Want wanneer u over de laminaat loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat vloeren.