Laminaat in Bosch en Duin

Goed en goedkoop laminaat vloer in Bosch en Duin kopen. Dan moet u zeker naar Bebo Laminaat. Wanneer u in Bosch en Duin even goed gaat rondkijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Bosch en Duin veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Bosch en Duin, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Bosch en Duin Laminaat uitzoeken

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaatvloeren aan voor een betere prijs dan in Bosch en Duin. Het uitzoeken van een laminaat kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Bosch en Duin.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Bosch en Duin

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij Bebo Laminaat. Stapels hoog laminaat, pallets vol in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij Bebo Laminaat de plank nooit mis. Aan huis geleverd in Bosch en Duin. Met eigen transport wordt uw vloer met zorg geleverd. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Bosch en Duin

Wij leggen in Bosch en Duin onze laminaat vloeren. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste vloeren in de Laminaatwinkel. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies een laminaat

Als u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de vloer test leggen in uw eigen huis. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Nieuw laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bezorgen nieuw laminaat

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat vloer bij u voor de deur staat in Bosch en Duin op. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Vloer zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de vloer zelf leggen. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste vloer. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van laminaatplinten

Om uw laminaat vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat legservice

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud vloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Want wanneer u over de vloer loopt met zand en steentjes aan de onderkant van uw schoenen dan krijgt u gegarandeerd krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat.