Laminaat De Hoef

In De Hoef een vloer kopen voor de laagste prijs? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wanneer u in De Hoef even gaat rondkijken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij ons in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in De Hoef veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in De Hoef, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in De Hoef uitkiezen

Bij Bebo Laminaat vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in De Hoef. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaat aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in De Hoef

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar De Hoef

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. U vraagt nooit mis. Bezorgen in De Hoef is voor Bebo Parket geen probleem. Elke gewenste dag kunnen we de laminaatvloer bij u thuis leveren omdat we elke dag in De Hoef komen met onze eigen vrachtwagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaatvloeren in De Hoef leggen

Wij leggen in De Hoef onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vloer vakkundig wordt gelegd. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Als u goedkoop uit wilt komen met uw laminaat vloer hebben wij de oplossing hiervoor. De mooiste laminaat vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzemogelijkheden

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test laminaat vloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaat vloer online bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Nieuw laminaat bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat af te leveren in De Hoef. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat..

Zelf laminaatvloer leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat zelf te leggen. Het leggen van laminaat is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaatvloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaatvloeren onderhoud

Let er wel op dat de vloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.