Laminaat in De Meern

Goed en goedkoop laminaat vloer in De Meern kopen. Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in De Meern even goed gaat rondkijken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Als u bij ons in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat vloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat De Meern uitzoeken

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaatvloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in De Meern.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in De Meern

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Bebo Parket kan dat altijd. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Maar we bezorgen ook elke dag in De Meern. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaatvloer in De Meern af. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in De Meern leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in De Meern dan helpen we u graag. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

De Meern Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat keuzes

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat in de thuissituatie te bekijken. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Laminaat vandaag nog kopen

Wanneer u uw vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaatvloer laten versturen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat..

Wilt u de vloer zelf leggen?

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaatvloer zelf leggen. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaatvloer. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Om uw laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alle plinten zijn geplaatst en ook de drempels bij deuren zijn gezet heeft u een prachtig plaatje gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar De Meern om de laminaat vloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Onderhoud laminaat vloer

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de vloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een vloer.