Laminaat in Doorn

Komt u uit Doorn en bent u op zoek naar een laminaat voor een lage prijs? Stop met zoeken. Beboparket heeft de goedkoopste laminaat van Nederland. Wanneer je rondkijkt in Doorn kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Als u bij Beboparket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Doorn een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Doorn uitkiezen

We hebben een scala aan laminaat vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Doorn. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaat aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Doorn

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Doorn

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Bij Bebo Parket 2 minuten levertijd. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Bij Bebo Parket slaag je altijd! We Bezorgen onze vloeren ook in Doorn. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaat in Doorn af. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Doorn

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Doorn bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Doorn Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. De mooiste laminaatvloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat kiezen

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan komt u bij Bebo Laminaat langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. Daarmee voorkomt u dat de laminaatvloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Bestellen laminaatvloer

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het vloer met alle toebehoren op staat. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bestellen vloer

De bezorging van de laminaat vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Zelf laminaatvloer leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de laminaatvloer op zijn plek blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat vloer netjes houden

Let er wel op dat de vloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een vloer.