Driebergen-Rijsenburg Laminaat

Komt u uit Driebergen-Rijsenburg en bent u op zoek naar een vloer voor een lage prijs? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Wanneer u in Driebergen-Rijsenburg even goed gaat rondkijken naar vloeren of een pvc vloer of houten parketvloer dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Als u bij Bebo Laminaat in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Driebergen-Rijsenburg, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Driebergen-Rijsenburg Laminaat uitkiezen

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Parket voor een betere prijs dan in Driebergen-Rijsenburg. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Driebergen-Rijsenburg.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Driebergen-Rijsenburg aan huis geleverd krijgen?

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Maar we bezorgen ook elke dag in Driebergen-Rijsenburg. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Driebergen-Rijsenburg. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaatvloeren in Driebergen-Rijsenburg leggen

Wij leggen in Driebergen-Rijsenburg onze laminaat vloeren. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Driebergen-Rijsenburg.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Driebergen-Rijsenburg

Als u goedkoop uit wilt komen met uw laminaat vloer hebben wij de oplossing hiervoor. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies een vloer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaat bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Vloer online bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bij ons laminaatvloer bestellen

De bezorging van uw nieuwe vloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Een laminaat zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van een laminaatvloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaatvloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plinten van laminaat plaatsen

Om de laminaat helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Het laten leggen van laminaat

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de vloer voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Onderhoud laminaatvloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaatvloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaatvloer. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaatvloer.