Eemnes Laminaat

Komt u uit Eemnes en bent u op zoek naar een vloer voor een lage prijs? Stop met zoeken. ons heeft de goedkoopste laminaat van Nederland. Wanneer je rondkijkt in Eemnes kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Eemnes veel moet betalen voor deze vloer. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Eemnes een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Eemnes

We hebben een scala aan laminaatvloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Eemnes. Het uitzoeken van een vloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Eemnes.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar Eemnes

Heeft u een laminaat gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Bebo Parket kan dat altijd. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. U vraagt nooit mis. Maar we bezorgen ook elke dag in Eemnes. Met eigen transport wordt uw laminaat met zorg geleverd. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Eemnes

Wij leggen in Eemnes onze laminaat vloeren. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Eemnes

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat vloeren in de Laminaatwinkel. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat kiezen

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Parket en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat vloer die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat vloer in de thuissituatie te bekijken. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Nieuw laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de vloer bestellen met alle toebehoren erbij. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bij Bebo Parket laminaat bestellen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaat vloer zelf leggen. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaatvloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Wilt u de vloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat vloer laten leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaat onderhoud

Let er wel op dat de vloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.