Elst Laminaat

In Elst een laminaatvloer kopen voor de laagste prijs? Dan slaagt u zeker bij Bebo Parket. Wanneer u in Elst even gaat zoeken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij Bebo Parket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Elst veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Elst, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Elst uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij ons voor een betere prijs dan in Elst. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Elst.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Elst bezorgen

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Wij hebben grote voorraden laminaat vloeren liggen, pallets vol direct leverbaar. Bij Beboparket kan dat altijd. Onze vloeren in Elst bezorgen. Elke gewenste dag kunnen we de laminaatvloer bij u thuis leveren omdat we elke dag in Elst komen met onze eigen vrachtwagens. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Elst leggen

Wij leggen in Elst onze laminaat vloeren. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Elst.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat kiezen

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan komt u bij Beboparket langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Bestellen laminaat vloer

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat bestellen met alle toebehoren erbij. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Nieuw laminaat bezorgen

De bezorging van de laminaatvloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaatvloer bij u voor de deur staat in Elst op. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Een laminaat zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat vloer zelf te leggen. Het leggen van laminaat vloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaat vloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de laminaat vloer op zijn plek blijft liggen.

Laminaatplinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw laminaat vloer tot zijn recht wilt laten komen. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laat uw laminaat leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar Elst om de vloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Laminaat vloer netjes houden

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de vloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.