Everdingen Laminaat

Woont u in Everdingen en zoekt u een laminaatvloer voor een lage prijs? Het juiste adres is bij Bebo Parket. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Everdingen als je daar rondkijkt. Bij Bebo Parket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Everdingen veel moet betalen voor deze vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Everdingen via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Everdingen uitzoeken

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaat vloer makkelijk bestellen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Everdingen. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Everdingen Laminaat bezorgen

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Dat is geen probleem bij Bebo Parket. Alle laminaat liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaat. Bij Bebo Parket slaag je altijd! Maar we bezorgen ook elke dag in Everdingen. Elke gewenste dag kunnen we de laminaat bij u thuis leveren omdat we elke dag in Everdingen komen met onze eigen vrachtwagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Everdingen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Everdingen dan helpen we u graag. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Everdingen.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Everdingen

Als u goedkoop uit wilt komen met uw vloer hebben wij de oplossing hiervoor. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Kies uw vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. Wanneer u uw droom laminaat hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaat bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bij Beboparket laminaat bestellen

De bezorging van de laminaat vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat vloer af te leveren in Everdingen. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van laminaatplinten

Om de laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laminaat leggen

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud voor laminaat

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Want wanneer u over de vloer loopt met zand en steentjes aan de onderkant van uw schoenen dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat.