Laminaat in Groenekan

Goed en goedkoop laminaat vloer in Groenekan kopen. Stop met zoeken. Bebo Parket heeft de goedkoopste vloeren van Nederland. Wanneer je rondkijkt in Groenekan kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Groenekan, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Groenekan Laminaat uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Laminaat voor een betere prijs dan in Groenekan. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Groenekan. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten bezorgen in Groenekan

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij Bebo Parket. Hoge stapel pallets met laminaatvloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij Bebo Parket de plank nooit mis. Ook bezorgen wij in Groenekan. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Groenekan. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat vloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Groenekan

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Groenekan dan helpen we u graag. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaatvloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat uitkiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Nu laminaat bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bestellen laminaat vloer

De bezorging van de laminaat wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. Één uur voor levering belt de bezorger van het laminaattransport u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Laminaatvloer zelf leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Het leggen van een laminaat is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van laminaatplinten

Een plint is van groot belang als u uw laminaat tot zijn recht wilt laten komen. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alle plinten zijn geplaatst en ook de drempels bij deuren zijn gezet heeft u een prachtig plaatje gecreëerd.

Laat uw laminaat leggen

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat vloer en werken ze de laminaat vloer netjes af.

Laminaat onderhoud

Let er wel op dat de laminaatvloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Want wanneer u over de vloer loopt met zand en steentjes aan de onderkant van uw schoenen dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaatvloer.