Laminaat in Huis ter Heide

In Huis ter Heide een vloer kopen goedkoop en goed? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Huis ter Heide even goed gaat rondkijken naar vloeren of een pvc vloer of houten parketvloer dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Huis ter Heide, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Huis ter Heide Laminaat uitkiezen

Bij Beboparket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Huis ter Heide. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaat vloeren veel goedkoper aan dan in Huis ter Heide.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat Huis ter Heide bezorgen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Bij ons is dat geen enkel probleem. Wij hebben grote voorraden vloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij ons slaag je altijd! Maar we bezorgen ook in Huis ter Heide. vloeren op de gewenste dag in Huis ter Heide bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Huis ter Heide bij u thuis! Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Huis ter Heide.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw vloer kopen

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. In Vriezenveen vindt u de mooiste vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat kiezen

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaat vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Bij Beboparket laminaatvloer bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Wij bezorgen de complete laminaat inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Laminaatvloer bezorgen

De bezorging van uw nieuwe vloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Huis ter Heide op. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van een laminaatvloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaatvloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Wilt u de vloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat laten leggen

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat vloer netjes houden

Een laminaat kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de laminaat. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de laminaat trekt. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.