T Goy Laminaat

In T Goy een vloer kopen goedkoop en goed? Dan slaagt u zeker bij ons. In T Goy betaald u 3 keer zoveel voor een vloer. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in T Goy veel moet betalen voor deze vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in T Goy via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat T Goy uitkiezen

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaat vloeren aan voor een betere prijs dan in T Goy. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaat vloer makkelijk bestellen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in T Goy. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

T Goy Laminaat bezorgen

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Wij hebben voor een ieders wat wils! Maar we bezorgen ook in T Goy. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaat in T Goy af. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij helpen u graag om een uw vloer te leggen in T Goy. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw vloer kopen

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaatvloeren in de Laminaatwinkel. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat kiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat vloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaat vloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Laminaat online bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bezorgen nieuw laminaat

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaatvloer bij u voor de deur staat in T Goy op. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaatvloer.

Een laminaat zelf leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Een plint is van groot belang als u uw laminaatvloer tot zijn recht wilt laten komen. De plinten van de laminaatvloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laminaat vloer laten leggen

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar T Goy om de laminaatvloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Onderhoud laminaat vloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.