Veenendaal Laminaat

Goedkoop laminaat vloer in Veenendaal kopen. Dan moet u zeker naar Bebo Laminaat. Wanneer u in Veenendaal even gaat kijken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Veenendaal een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Veenendaal Laminaat uitkiezen

Bij Beboparket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Veenendaal. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wilt u een vloer dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Veenendaal.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 10 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 11 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 12 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 13 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 14 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 15 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Veenendaal

Laminaat gekocht en direct meenemen? Dit kan bij Beboparket, geen probleem! Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij Beboparket slaag je altijd! Maar we bezorgen ook in Veenendaal. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaat in Veenendaal. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Veenendaal leggen

Wij leggen in Veenendaal onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vakkundig wordt gelegd. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Veenendaal.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzemogelijkheden

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Bij Bebo Parket laminaatvloer bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Wij kunnen uw laminaat vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bij Bebo Laminaat laminaat bestellen

De bezorging van de vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaat vloer zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de vloer zelf te leggen. Het leggen van een vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van laminaatplinten

Wilt u de laminaat mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. De plinten van de laminaat kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Het laten leggen van laminaat

Wanneer u niet in staat bent om een laminaat vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat vloer en werken ze de laminaat vloer netjes af.

Onderhoud voor laminaatvloer

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat vloer snel gaat krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.